Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Kartografie Praha a.s.
Název knihy:Let´s have a gourmet treat
Autor:Milan Ballík
Překladatel:Sosios Engineering
Distributor:Kartografie PRAHA, a.s.
ISBN:9788070118863
EAN:9788070118863
Rok vydání:2007
Měsíc vydání:05
Vazba:brožovaná (V4)
Počet stran:96
Doporučená
prodejní cena:
299
Anotace:Kniha Milana Ballíka, našeho významného odborníka na pražskou gastronomii, obsahuje výběr 100 restaurací, kam je dobré pozvat přátele nebo si jen vyjít za dobrým jídlem či pitím. Publikace poutavě popisuje každou restauraci na vlastní dvojstránce jak po stránce kulinářské, tak i její zajímavosti interiérové a samozřejmě i praktické informace. Každá restaurace je doplněna několika krásnými fotografiemi, zvoucími k návštěvě pěkného prostředí s ochutnáním skvělého jídla či pití.
Celá publikace je rozdělena podle denní doby do několika kapitol a je samozřejmě doplněna vloženým plánem Prahy v měřítku 1:10 000 s vyznačením všech popisovaných objektů.
Knížka vychází pouze v anglické verzi.
WWW:www.kartografie.cz
Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016