Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Galén s.r.o.
Název knihy:Půvabná i v těhotenství
Autor:Daniel Driák
ISBN:80-72622-80-3
Rok vydání:2004
Vazba:155x225 mm, brožované, černobíle
Počet stran:133
Doporučená
prodejní cena:
130,00
Anotace:Knížka přináší čtenářkám odpovědi zejména na otázky, které si kladou v souvislosti s těhotenstvím, narozením potomka a obdobím šestinedělí.

Autor se snaží srozumitelnou formou vyložit podstatu problematiky těhotenství a lékařské péče o těhotné ženy, seznamuje se zásadami správné životosprávy, péče o pleť a vlasy, s prvky zdravotní gymnastiky a ostatními opatřeními, která ženám pomáhají uchovat si v graviditě svůj půvab. Nemalou pozornost věnuje i lidské sexualitě v těhotenství a mimo těhotenství, kdy otevírá téma mnohdy nerozumně tabuizované, s nímž se však lékaři v ambulancích poměrně často setkávají. Jedna z kapitol zahrnuje široký přehled o současných dostupných formách antikoncepce a jejích výhodách a nevýhodách a stručně informuje o pohlavně přenosných chorobách. Vedle praktických kapitol připojil autor i kapitoly, v nichž pojednává obecně o vztahu mužů k ženám, ženských půvabech a o změnách, které během vývoje vztah muže a společnosti k ženě zaznamenal.

WWW:http://www.galen.cz/idistrik/obchod/titdetail.php?titul_id=1875
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016