Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Nakladatelství Olympia s.r.o.
Název knihy:Mrtvý dostih
Autor:Dick Francis, Felix Francis
Překladatel:P. Němcová
EAN:978-80-7376-075-5
Rok vydání:2008
Měsíc vydání:04
Vazba:V2
Počet stran:320
Doporučená
prodejní cena:
249 Kč
Anotace:V předvečer 2000 Guineas, prvního klasického dostihu roku, se výkvět dostihového světa v Newmarketu sejde na prestižní slavnostní večeři. Lesku této společenské příležitosti dodává i skutečnost, že večeři připravuje špičkový šéfkuchař Max Moreton.
Max, jako zakladatel restaurace U sítě se senem, v dostihovém městě tak oblíbené a oceněné hvězdičkou od Michelina, je v newmarketské společnosti svého druhu celebritou. Ani v nejmenším by neočekával, že celou noc po události stráví dávením a bude se svíjet ve strašlivých bolestech. Čekají ho však ještě horší věci…vznikne podezření, že jeho jídlo přivedlo dvacet čtyři z hostů večeře do nemocnice. Max, hrdý na svoji profesi, si říká, že všechno bude zřejmě trochu jinak, než jak to vypadá.
Za pár hodin je Maxova restaurace úředně uzavřena, jeho pověst se potácí na okraji propasti a hrozí mu soudní stíhání. Den však ještě nekončí a zanedlouho Max zoufale bojuje o víc než jen o živobytí…
Žánr:beletrie překladová
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016