Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:PORTÁL, s.r.o.
Název knihy:Perspektivy stárnutí
Autor:Peter Gruss (ed.)
Podtitul:z pohledu psychologie celoživotního vývoje
ISBN:978-80-7367-605-6
Rok vydání:2009
Měsíc vydání:08
Vazba:váz.
Počet stran:224
Doporučená
prodejní cena:
399 Kč
Anotace:Kniha hledá odpovědi na otázky stárnutí a jeho možností z pohledu vývojové psychologie, neurobiologie, evoluční biologie, biochemie, medicíny, gerontologie, politologie nebo andragogiky. Je dílem celosvětově uznávaných expertů z mnichovského Institutu pro vzdělávání Maxe Plancka, vůdčího pracoviště pro tzv. lifespan psychology (psychologii celoživotního vývoje), a přináší vědecky fundované teorie a náhledy, které překvapivě posouvají zaběhané představy o perspektivách pro stárnoucí populaci Evropy a Severní Ameriky. Kniha je určena pro studenty andragogiky, sociální psychologie, vývojové psychologie, ale také pro zájemce o fenomény stáří a stárnutí v moderních společnostech.
Hlavním editorem knihy je prezident Institutu pro vzdělávání Maxe Plancka biolog Peter Gruss, oceněný mnoha vyznamenáními za přínos moderní vědě. Garantem svazku je nedávno zesnulý zakladatel Institutu Maxe Plancka, vývojový psycholog Paul B. Baltes (1939–2006), dlouholetý ředitel tohoto pracoviště.
WWW:http://obchod.portal.cz/produkt/perspektivy-starnuti/
Žánr:odborná literatura a učebnice (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016