Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:Andrea Sasínová - Nakladatelství ŠUPLÍK
Název knihy:Prozření, aneb jak jsem se učil znovu chodit
Autor:Alvarado Thomas
Distributor:Andrea Sasínová-Šuplík
ISBN:978-80-7550-103-5
Rok vydání:2020
Vazba:pevná šitá
Počet stran:356
Doporučená
prodejní cena:
370
Anotace:Rozsáhlý spis T. Alvarada je složen ze tří částí, jejichž názvy – Cesta, Prozření a Uvědomění – zároveň naznačují, že autor na základě zážitků se svou celoživotní, ale nenaplněnou láskou velmi podrobně zachytil svou cestu k pochopení toho, že vše, co se děje, není náhodné, nýbrž je řízeno vyššími silami, a aby se člověk zbavil tělesných i duševních nemocí, měl by se (podle uvedeného návodu) sám snažit energeticky očistit své tělo od negativit, podvědomých strachů a mylných negativních přesvědčení. Po první, životopisné, a druhé, románově pojaté části knihy následuje třetí část výkladová o tom, jak za pomoci autorových poznatků a odborné literatury tento proces provádět.
Autor sám pak ke knize dodává, že tato kniha je transformační, proto v ní čtenář nemá hledat žádný určitý literární žánr. Osobně ji nazývá naučný životopisně-duchovní psychothriller s nádechem detektivního románu, takže si v ní každý čtenář najde to své.
WWW:https://www.suplik.cz/Books/BookDetail?bookId=203&titul=Proz%C5%99en%C3%AD%2C-aneb-jak-jsem-se-u%C4%8Dil-znovu-chodit
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016