Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:PAVEL DOBROVSKÝ - BETA
Název knihy:Ordinace v růžové zahradě 3
Distributor:Pavel Dobrovský – BETA
Vazba:vázané s přebalem
Počet stran:316
Doporučená
prodejní cena:
249 Kč
Anotace:Již potřetí se setkáváme s hrdiny oblíbeného televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě. Osudy hrdinů, které jste měli možnost sledovat řadu měsíců na obrazovce, se zde svým způsobem završují. Kamila s Pavlem se stávají rodiči svého prvního společného dítěte, i když trochu jinak, než si to původně představovali, Gita s Čestmírem konečně po letech žijí v oficiálním partnerském vztahu a Aleš Čížek se rozhodně stvrdit svou lásku k Vendulce Holovské svatbou. Té se bohužel nedočká Marcela Mrázová, která krátce po nabídce sňatku od ředitele Bílého podléhá nevyléčitelné chorobě.
Kniha obsahuje rozhovory s jednotlivými protagonisty seriálu.

Seriál z produkce TV Nova, sklízí od chvíle svého nasazení na televizní obrazovky nejen obrovský zájem diváků, ale také různá ocenění; a to jak seriál jako celek, tak i jeho jednotliví představitelé.
Ordinace v růžové zahradě zvítězila v divácké anketě Anno 2005 v kategorii nejpopulárnější pořad TV Nova a jedna z hlavních protagonistek seriálu,
herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová získala ocenění v anketě TýTý jako herečka roku.
WWW:www.dobrovsky.cz
Žánr:beletrie česká
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016