Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:PAVEL DOBROVSKÝ - BETA
Název knihy:Národní parky a další přírodní památky Velké Británie a Irska
Autor:Jonathan Elphick - David Tipling
Distributor:Pavel Dobrovský – BETA
Vazba:Vázané
Počet stran:176
Doporučená
prodejní cena:
399
Anotace:Kniha Národní parky a další přírodní památky Británie a Irska zkoumá největší národní parky, rezervace a další chráněné oblasti v Anglii, Walesu, Skotsku a Irsku. Čtenáře zavádí na nesmírně zajímavou cestu po rozličných typech krajiny a přírodních památek. Na četných toulkách přírodou – od písečných pláží Devonu na jihu až po rozeklané skotské hory Cairngorms na severu země – je tu odhalováno bohatství zdejší fauny a flóry.

Mimořádně fundovaný text a přes 250 specielně pořízených fotografií oživuje různé typy krajiny, zvířeny i dějiny každé zobrazené oblasti. Jednotlivé barevné mapy ukazují hlavní rysy určité oblasti, zatímco informační rámečky poskytují údaje o tom, která místa je nejlépe navštívit, o jejich přístupnosti, ubytování a o tom, čemu se tam lze věnovat – například pěší turistice, horolezectví, pozorování ptáků a potápění.

Žánr:literatura faktu (česká i překladová)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016