Nakladatelství Hejkal / Podzimní knižní veletrh
Podzimní knižní veletrh
 podle žánrů
 podle žánrů
 podle data vydání
 podle vystavovatele
 

Virtuální veletrh - kniha


Vystavovatel:CBS Nakladatelství s.r.o.
Název knihy:Žďársko z nebe
Autor:Paprčka Milan
Distributor:CBS Nakladatelství
ISBN:978-80-88259-02-2
EAN:9788088259022
Rok vydání:2018
Měsíc vydání:02
Vazba:V8a šitá, pevná
Počet stran:144
Doporučená
prodejní cena:
629,- Kč
Anotace:"Kdo by neznal Santiniho poutní kostel sv. Jana Nepomuckého? Je to jedna z nejnavštěvovanějších dominant u města Žďár nad Sázavou, které je díky nádherným dílům Jana Blažeje Santiniho-Aichela jedním z měst zapsaných na seznamu Světového kulturního dědictví UNESCO. Ale málokdo toto místo zná z ptačí perspektivy. Díky leteckým fotografiím Milana Paprčky v knize Žďársko z nebe se dokonalou krásou tohoto místa můžete pokochat i vy.
V knize naleznete netradiční pohledy nejen této barokní perly, ale i na spoustu dalších zajímavých míst - jedinečný komplex zámku ve Žďáru nad Sázavou, rozhledna Rosička a Karasín, největší rybník na Českomoravské vrchovině Velké Dářko, oblíbené turistického místo Tři studně, malebný kostelík ve Vítochově, gotický hrad Perštějn nebo zřícenina Zubštejn, pozoruhodná soustava rybníků v přírodním parku Bohdalov či přehrada Vír, dominanty Velkého Meziříčí jako je kamenný železniční most, rozhledna na Fajtově kopci inspirovaná tvarem šroubovice lidské DNA a rozsáhlý komplex zámku, města a obce v regionu jako jsou Radostín, Polnička, Kuklík, Křižánky, Jimramov, Borovnice, Nové Město na Moravě, Lhotka, Dalečín, Prosetín, Vítochov, Velká Bíteš, Jabloňov, Křižanov, Jívové, Nové Veselí, Uhřínov a jiné a spousty jiných pohledů na tento rozmanitý kraj."
WWW:https://www.cbs-cesko.cz/obchod/%C5%BD%C4%8F%C3%A1rsko-z-nebe-p149590988
Žánr:obrazové publikace (české i překladové)
Za zveřejněné údaje odpovídají vystavovatelé, s výjimkou rubriky Akce na veletrhu, kde čas a místo konání potvrzuje vedení Podzimního knižního veletrhu.

PhDr. Markéta Hejkalová,  Dolní 153, 580 01 Havlíčkův Brod
tel. 569 424 115, e-mail hejkal@hejkal.cz

Stav: Nepřihlášen - přihlásit

od 7.10.2007
Aktualizováno: 01. září 2016